Fira EroSpain Barcelona 2024

La segona edició de la Fira EroSpain de Barcelona es va celebrar al Palau 1 del recinte Fira de Montjuïc entre diumenge dia 05 i dimarts 07 de maig de 2024. Es tracta d’una fira innovadora ubicada al centre de la ciutat de Barcelona, un entorn immillorable. És molt fàcil accedir-hi des de l’aeroport i també està connectada amb el transport públic de la ciutat. El Hall 1 del recinte de La Fira de Barcelona a Montjuïc és el recinte firal considerat un dels més emblemàtics del món. Compte amb una gran superfície de 153.000m2 bruts de superfície expositiva. A més, també hi ha 15 restaurants i 1.900 places d’aparcament.

La Fira EroSpain consisteix en una exclusiva fira internacional per a professionals de la indústria eròtica. En aquesta ocasió va tornar a celebrar-se a Barcelona el maig del 2024. Aquesta notable fira va aconseguir reunir primeres marques, distribuïdors i empresaris de tot el món. Amb el clar objectiu de mostrar les darreres innovacions i tecnologies en joguines, llenceria i cosmètica, així com altres productes relacionats amb el sector de la indústria eròtica.

Aquest esdeveniment tan esperat va tenir lloc al Pavelló 1 de Fira Barcelona, ​​ubicat a la icònica Plaça d’Espanya, al centre de la ciutat.

Els empresaris i expositors que van participar de forma activa en aquesta fira van tenir una ocasió única de donar visibilitat al seu negoci a una de les ciutats europees més obertes i multiculturals a nivell mundial. A Erospain tots això van tenir l’oportunitat d’obrir nous horitzons i fer créixer els negocis propis. Gràcies a la ubicació privilegiada on es trobava aquesta fira van tenir l’oportunitat de gaudir de la ciutat i el seu encant. No hi ha cap dubte que, a més, van tenir la gran oportunitat de gaudir d’una experiència inoblidable.

L’actual Fira EroSpain 2024 va aconseguir superar els 100 expositors i va comptar amb un previsible augment dels visitants. EroSpain, la fira líder al sector B2B de la indústria eròtica, es va disposar a celebrar aquest mes de maig a Barcelona la seva edició 2024. Ho va aconseguir segons els seus organitzadors amb grans expectatives i novetats. L’edició d’enguany va tenir lloc del 5 al 7 d’aquest mes de maig. La d’aquest 2024 és la segona edició. Recordem que al primer certamen del passat any 2023 ja va aconseguir atraure 1.200 persones, principalment professionals del sector.

En aquest nou apartat intentarem ampliar per als nostres estimats lectors i seguidors la informació general sobre aquesta interessant fira. Tractarem d’explicar una mica millor de què es tracta i en què consisteix la mateixa. Així que direm en primer lloc que la fira EroSpain és l’esdeveniment de referència al seu sector nivell europeu i permet a fabricants, distribuïdors i professionals d’un sector que mou més de 40.2 mil milions de dòlars anuals reunir-se, identificar sinèrgies i establir les bases de acords de negoci. Per si no n’hi hagués prou, en la seva qualitat de plataforma per a l’intercanvi de coneixements i innovació, la fira constitueix una peça clau del creixement empresarial en la indústria eròtica i de salut sexual. Dotada d’un enfocament integral, aconsegueix abastar des de la producció i la distribució de joguines sexuals fins a la moda íntima, cosmètica eròtica i la tecnologia aplicada a l’erotisme.

Parlem ara sobre els professionals que exposen i el gran públic de visitants que van acudir a la segona edició d’aquesta fira. en aquest sector que està en auge.

“Els nostres programes de conferències, espais d’exhibició i oportunitats de networking estan dissenyats per impulsar la innovació, la creativitat i el creixement a la indústria”, va declarar el director de la Fira EroSpain Isaac Fargas. I després va afegir: «Hem aconseguit situar una fira eròtica professional per primera vegada en un lloc tan visible com és la Fira de Barcelona». La ciutat de Barcelona, ​​en qualitat de seu d’EroSpain, va tenir un paper fonamental en atreure visitants de tot arreu d’Europa. La ciutat comtal va oferir una combinació única d’infraestructura moderna, ecosistema sectorial pròsper i ambient cosmopolita, cosa que la va convertir en el lloc ideal per albergar un esdeveniment d’aquesta magnitud atraient professionals i empreses de tot el món. Amb una assistència notable el 2023 de 1.200 visitants, EroSpain projecta un augment significatiu de visitants professionals nacionals i internacionals per al 2024.

Barcelona va acollir al seu si la segona edició d’EroSpain, la fira líder al sector B2B de la indústria eròtica. Des del seu debut el 2023 s’ha posicionat com un esdeveniment de referència a nivell europeu, brindant un espai vital per a la interacció entre fabricants, distribuïdors i professionals d’un sector que mou més de 40.000 milions de dòlars anuals. Fundada el 2023 amb la visió d’unir les botigues europees de productes eròtics amb fabricants internacionals, EroSpain s’ha convertit en una plataforma essencial per a l’intercanvi de coneixements, la innovació i el creixement empresarial a la indústria eròtica i de salut sexual. Aquest ràpid ascens demostra la seva rellevància i competitivitat a nivell europeu, ja considerada una fira professional única de gran importància al sector.

L’actual edició de la fira EroSpain va aconseguir mostrar als visitants que van acudir a aquesta segona convocatòria tota mena de productes aplicats a l’erotisme. Amb un enfocament integral per abastar des de la producció i distribució de joguines sexuals, fins a la moda íntima, cosmètica eròtica i tecnologia aplicada a l’erotisme, EroSpain va reunir expositors amb visitants professionals del sector eròtic i altres sectors més mainstream que estan molt interessats en aquest sector que està en auge.

“Els nostres programes de conferències, espais d’exhibició i oportunitats de networking estan dissenyats per impulsar la innovació, la creativitat i el creixement a la indústria”, va declarar Isaac Fargas, director de la fira. Per a l’edició 2024, EroSpain va presentar un creixement significatiu en mida amb un augment notable d’expositors, passant de 58 a 100, per a aquesta propera edició. Aquesta expansió, juntament amb la incorporació de les empreses més importants del sector, confirma l’estatus de la fira com a esdeveniment que marca tendència a la indústria eròtica europea.

Dates i ubicació.

«Hem aconseguit situar una fira eròtica professional per primera vegada en un lloc tan visible com és la Fira de Barcelona», va afirmar Fargas. Barcelona, ​​com a seu d’EroSpain, té un paper fonamental en atreure visitants de tot arreu d’Europa. La ciutat ofereix una combinació única d’infraestructura moderna, ecosistema sectorial pròsper i ambient cosmopolita, cosa que la converteix en el lloc ideal per albergar un esdeveniment d’aquesta magnitud atraient professionals i empreses de tot el món. Ero Spain tindrà lloc per segona vegada del 5 al 7 de maig a la Fira de Barcelona i ja és una fira rellevant a nivell europeu.

En aquest darrer paràgraf vam finalitzar el nostre article de cobertura informativa de la segona edició de la fira EroSpain de Barcelona que es va celebrar entre el diumenge dia 05 i el dimarts 07 de maig del present any 2024. Convoquem els nostres estimats lectors i seguidors perquè visitin la següent convocatòria, la tercera, d’aquesta mateixa fira que se celebrarà a la primavera de l’any que ve. En concret durant els dies 04 al 06 de maig del proper any 2025. Allà ens veurem de nou.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *