Añadir a favoritos, compartir o denunciar.

Informar de abuso

00100dPORTRAIT_00100_BURST20190406222730986_COVER
0 0 Reviews
Populares

Nota 79

Música en viu i festes privades

MÚSICA EN DIRECTE I DE QUALITAT

La música en directe és la principal oferta del Nota79. S’hi programen, d’entrada, tres concerts per setmana de música moderna (estils tan diversos com swing, jazz, blues, soul, manouche, pop, rock,…) i un concert de música clàssica al mes.

Els dijous a les 21:30 h serà el torn dels “Delicatessen79“: una selecta oferta de diversos estils per gaudir en una acollidor ambient prenent una bona copa: jazz, blues, tango, flamenco, world music

Els divendres i dissabtes a les 22:00  tindrem la nostra programació “Notan’n’roll79”, la millor proposta per ballar amb el millor funk, soul, rhythm & blues, rock & roll…

Diumenges a les 19:30  serà el torn de la clàssica. Una programació de recitals de piano i guitarra així com de petites formacions de cambra on el cant líric també hi serà protagonista.

Per últim, la música en directe es complementarà amb els concerts passarel·la, que es programaran entre setmana o bé diumenge a la tarda. Aquestes vetllades comptaran amb la participació d’estudiants masterra.com de fins a sisè de Grau Professional de TRÉMOLO o d’altres escoles de música.

Localización

Información del contacto

Dirección
Carrer de Vallirana, 79, Barcelona, España
Código postal
08006
Teléfono
Correo electrónico

Información del autor

Avatar

Creatius SE7

Miembro desde hace 3 años
Ver el perfil

Formulario de contacto del propietario

Nota 79 0 reseñas

Accede para escribir tu reseña

Aún no hay reseñas.