Dictadura sanitària

La dictadura sanitària és una realitat. S’imposa de males maneres el passaport Covid, que no garanteix absolutament res. Només cal veure l’entrada dels antidisturbis a les discoteques de València com si anéssim a la caça dels no vacunats com si fossin delinqüents, lamentable, lamentable, lamentable… Després no admeten comparacions amb l’holocaust d’infaust record. Mascaretes, distància social i cribratges amb tests d’antígens i PCRs és l’única prevenció possible davant la perenne pandèmia… També evitar aglomeracions, SENSE L’EXIGÈNCIA DE LA MASCARETA POSADA SEMPRE I DE LA DISTÀNCIA SOCIAL AMB CADIRES A 1,5 M. Els partits de futbol, concerts, teatres, etc. haurien de ser amb aquestes mesures.

I la vessant econòmica hauria de ser tenida en compte en segon terme i mai en primer terme, per l’egoisme de quatre gats empresaris que prioritzen la seva butxaca abans que la salut pública. No es poden admetre imatges com les del concert de Valladolid abarrotat amb una sola noia amb mascareta (amb insults  vomitatius a les xarxes a l’epidemiòleg Nacho Rosell que ho va posar en evidència), ni tampoc es poden admetre dinars de Nadal amb més de 100 sanitaris i molts contagis tot i estar vacunats. La vacuna no protegeix del contagi i la mascareta hauria de ser obligatòria sempre sempre i per sempre, amb l’excepció feta de l’ús del mínim temps per menjar i beure, i parlar sempre sempre amb la mascareta posada, encara que molesti… Si no es fa això ho tindrem malament…

Això sí que són mesures solidàries amb la resta de la societat… però no pas l’obligatorietat d’introduir la vacuna al cos d’una persona que no vulgui posar-se un producte aliè a la seva fisiologia… és una decisió personal i intransferible sempre i s’ha de fer o no fer en funció del propi estat immunològic. Aquesta situació pot ser anàloga a la dels grups que utilitzen drogues i marginen als que no volen compartir en aquell moment l’esmentada drogadicció. La pressió social de grup és molt forta. Si nosaltres estem vacunats volem que tothom estigui vacunat… el que hem dit “dictadura sanitària”.

Patrocinado

También te podría gustar...

A %d blogueros les gusta esto: